Cornelia Schinharl, Sebastian Dickhaut Osnovna ribja kuharija

Na zalogi

If you want international shipping write to us!

Schinharl, Cornelia; Dickhaut, Sebastian

Osnovna ribja kuharija: vse, kar plava in kar se da s tem narediti [prevod: Hanka Štular in Marija Knez Bergant; fotografije: Barbara Bonisolli et al.]

Ljubljana: Vale-Novak, 2009. – 144 str. : ilustr. ; 24 cm.

Broširana, zelo dobro ohranjen izvod.

lokacija: antikvariat

Povej naprej:
Šifra: K-370/1-20/3A
Kategoriji: Uporabne vede, priročniki, Kulinarika
Hribarjevo nabrežje 13, 1000 Ljubljana
01 320 57 54, 070 396 371
antikvariat.alef@gmail.com

lokacija

Delovni čas:

pon-pet: 9.00 – 13.00 in 15.30 – 19.00
sob: 10.00 – 14.00, ned, prazniki: zaprto

Sledite nam na socialnih omrežjih
facebooktwitterinstagrampinterest